Informatie in ’t kort

Stress Behandeling Amsterdam

Stress, we hebben er allemaal wel eens last. Veel stress gedurende een korte periode is geen probleem, langere tijd veel stress wel. Lichaam en geest krijgen dan niet meer de tijd om te herstellen en op te laden. Het eindresultaat kan dan een burnout zijn die we vaak al langere tijd hebben voelen aankomen. We hebben de neiging de oplossing te zoeken in verandering van externe omstandigheden, terwijl misschien meer resultaat te boeken is als we gaan kijken naar de factoren in onszelf, die maken dat we steeds weer in hetzelfde stresspatroon terecht komen.

Stress Behandeling Amsterdam zoekt samen met jou uit welke factoren bij jou een rol spelen en wat jou helpt om uit dat patroon los te komen.

Stress Behandeling werkt lichaamsgericht ( ontspanningsoefeningen, ademtherapie, focussen) en met individuele mindfulness.

Stress Behandeling Amsterdam biedt de mogelijkheid tot een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel op 06-40556196 voor afspraak. Of mail naar info@stressbehandelingamsterdam.nl

Een groot aantal verzekeringen vergoedt (een deel) van de kosten van de psychosociale therapie bij een aanvullende verzekering. Kijk op http://www.lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraarsĀ  voor meer informatie.

Bij aantoonbaar laag inkomen en voor studenten is tijdens het kennismakingsgesprek een verlaagd tarief bespreekbaar.

Uw Reactie

*